احسان محمدی فاضل : برابری مفهومی نسبی از توانایی افراد در استفاده از موقعیت ها است و عدم استفاده از آن حس نفرت را بیدار می کند. همه ما حس #نفرت را به گونه ای تجربه کرده ایم. به وجود آمدن حس تنفر در شخص غالبا  از هیجانی شدن شکل می گیرد و در اثر ایجاد استرس بسیار شدید پیش می آید که فرد توانایی پیدا کردن راه حل، رهایی و یا مقابله با آن را ندارد.

روانشناسها حس تنفر در انسانهایی که به لحاظ شخصیتی منفعل،‌ ترسو و درونگرا هستند تعریف می کنند.  در برخی اختلالات روانی مانند جنون جوانی،‌ فرد دچار سوءظن نسبت به اطرافیانش می‌شود که می تواند نفرت و صدمه زدن به آنها را در پی داشته باشد.

در اکثر افراد حس نفرت عدم توازن قدرت در افراد است. یعنی از شما بدشان می آید به دلیل اینکه در اعماق وجودشان می خواهند مثل شما باشند اما نمی توانند. در حالت اولین رفتاری که بروز می دهد غالبا پرخاشگری، توهین و برچسب زدن است تا طرف مقابل در ذهنش کوچک جلوه کند و خودش تواناتر  و با ژن خوب به نظر آید.

زمانی تنفر به اوج میرسد که طرف مقابل به برچسب هایی که به او می خود نمی چسبد و توانایی کنترلش بیشتر است. چیزهایی که افراد دوست دارند بشنوند با چیزهایی که دوست دارند باور کنند فرق دارد. تنفر در این جمله زیبا می توان به خوبی درک کرد: "شیر شکار می کند و شغال بیشترین سود را می برد!". پاسخ به اینکه  ایراد  از شیر است یا شغال؟ و چقدر باید #شیر یا #شغال بود؟ را به خودتان واگذار می کنم.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وادی نگار آشپز باشي writtes Kelly ویپوز کارتخوان و پوز موبایلی و سیار سامانه اس ام اس Trey اطلاعات محصولات شبکه